Bestellen

Het Studieboek Tarot is ook te koop via bol.com

Door op bol.com te klikken komt U gelijk op de website van bol.com.

Tweede druk Studieboek Tarot ‘Boek van Wijsheid en Inspiratie’

samen met de bijbehorende Tarotkaarten en luxe opbergzakje, nu samen voor slechts € 28,50 (excl. verzendkosten a € 4,25)

Hoeraaaa! Met trots kan ik jullie vertellen dat de 2e druk van mijn boek “Studieboek Tarot, Boek van Wijsheid en Inspiratie” uit is.

Deze 2e druk is een verbeterde uitgave van de eerste: ik heb ervoor gekozen om deze offset te laten drukken, waardoor de pagina’s en illustraties veel dieper van kleur zijn. Deze nieuwe uitgave is niet meer gelijmd, maar ingebonden (genaaid gebrocheerd)

Om dit met jullie te vieren heb ik een leuke aanbieding:

  • Het boek “Studieboek Tarot, Boek van Wijsheid en Inspiratie” samen met de bijbehorende Tarotkaarten, nu samen voor slechts € 28,50 (excl. verzendkosten a € 4,25)

  • Je ontvangt de kaarten in een mooi, luxe zakje, zodat je ze met zorg kunt bewaren en ze ook nog eens een echt pronkstuk zijn voor op tafel.

 

Het boek  en de Tarotkaarten zijn ook apart te bestellen: 

Studieboek Tarot, Boek van Wijsheid en Inspiratie:

€ 22,50

Tarotkaarten met luxe zakje:

€ 8,95

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten in Nederland

Voor andere landen geldt een afwijkend tarief

€ 4,25

 

U kunt het totaalbedrag over maken op rekening nr. NL06RABO0322997143 tnv Emmy Backx onder vermelding van uw naam, adres, postcode en plaats. Als het bedrag ontvangen is zal het pakket verzonden worden.